Рецепт приготування «курник»
Інгредієнти: - Молоко - 1 літр
- борошно - 450 г
- яйце - 4 штуки
- масло рослинне - 50 г
- сіль - 10 г
- цукор - 10 г
- печериці свіжі - 500 г
- рис відварний - 500 г
- курка - 1 штука
- масло вершкове - 50 г
- борошно пшеничне - 50 г
- курячий бульйон - 300 г
- вершки (жирність не менше 35 %) - 200 г
- тісто листкове - 500 г
- варені яйця - 3 штуки
- сире яйце - 1 штука
- петрушка - 1 пучок
- рослинне масло - 200 грамів.
Яйця розтерти з сіллю і цукром. Додати молоко, олію і борошно. Випікаємо тоненькі млинці на добре розігрітій сковороді.
|
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 304 | Теги: масло, борошно
|