Рецепт приготування «курник»
Інгредієнти:
  • Молоко - 1 літр
  • борошно - 450 г
  • яйце - 4 штуки
  • масло рослинне - 50 г
  • сіль - 10 г
  • цукор - 10 г
  • печериці свіжі - 500 г
  • рис відварний - 500 г
  • курка - 1 штука
  • масло вершкове - 50 г
  • борошно пшеничне - 50 г
  • курячий бульйон - 300 г
  • вершки (жирність не менше 35 %) - 200 г
  • тісто листкове - 500 г
  • варені яйця - 3 штуки
  • сире яйце - 1 штука
  • петрушка - 1 пучок
  • рослинне масло - 200 грамів.
Яйця розтерти з сіллю і цукром. Додати молоко, олію і борошно. Випікаємо тоненькі млинці на добре розігрітій сковороді.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 304 | Теги: масло, борошно
Всього коментарів: 0
avatar