Рецепт приготування «"банановий джо"»
Інгредієнти: - 3 банана
- 80 р. м'якого маргарину
- 2 яйця
- 1 ст. цукру
- 1
- 5 ст. борошна
- 0
- 5 ч.л. солі
- 100 гр. молока.
Банани очистити від шкірки, розім'яти виделкою. Потім додати маргарин, яйця, цукор, борошно, сіль, молоко - все ретельно вымесить.Раскатать на стіл, посипаний борошном, пласт товщиною 0,5-1см, вирізати з нього фігурки і розкласти на змащеному жиром деку. Випікати в духовці 30 хв. при температурі 220 градусів.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 211
|