Рецепт приготування «"банановий джо"»
Інгредієнти:
  • 3 банана
  • 80 р. м'якого маргарину
  • 2 яйця
  • 1 ст. цукру
  • 1
  • 5 ст. борошна
  • 0
  • 5 ч.л. солі
  • 100 гр. молока.
Банани очистити від шкірки, розім'яти виделкою. Потім додати маргарин, яйця, цукор, борошно, сіль, молоко - все ретельно вымесить.Раскатать на стіл, посипаний борошном, пласт товщиною 0,5-1см, вирізати з нього фігурки і розкласти на змащеному жиром деку. Випікати в духовці 30 хв. при температурі 220 градусів.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 211
Всього коментарів: 0
avatar