Рецепт приготування «коржі з курки (індички)»
Інгредієнти:
  • 500 г вареного м'яса птиці
  • 2 яйця
  • мускатний горіх
  • 2 ст. ложки масла
  • 2 ст. ложки молока
  • 2 ст. ложки борошна
  • жир для смаження (оптимально оливкова олія).
М'ясо без кісток, відварене двічі пропустити через м'ясорубку, додати яєчні жовтки, молоко, розтоплене вершкове масло, сіль, мускатний горіх. Ввести в масу збиті білки. Смажити коржі з обох сторін. Подавати з картопляним пюре або тушкованими овочами.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 184
Всього коментарів: 0
avatar