Рецепт приготування «булочки «голодний студент»»
Інгредієнти: - 15-20г дріжджів
- 1 склянку води
- 4 склянки (тонких) борошна
- 4 ст. ложки рослинного масла
- 2 ст. ложки цукру
- 0
- 5 ч. ложки солі
- цукор з корицею для начинки.
Розмішати 15-20 г дріжджів, 1 ч. ложку цукру в 0,5 склянки теплої води. Поставити в тепле місце. Коли спіниться,додати ще 0,5 склянки теплої води, 2 ст. ложки цукру, 0,5 ч. ложки солі, 4 ст. ложки рослинної олії, 2 склянки борошна, все перемішати і поставити в тепле місце на 1,5 години. Додати ще 2 склянки борошна, добре вимісити тісто і поставити підходити в тепле місце на 1 годину. Тісто розділити на 8 шматочків (по шматочку на кожного студента). Кожен тонко розкачати, змастити рослинним маслом і посипати корицею з цукром. Згорнути рулетиком, як зігнути підкову, позначте ножем поперек кілька разів. Викласти на змащене олією деко. Дати постояти 15-30 хвилин і після цього пекти в розігрітій духовці при 2400C протягом 12 хвилин.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 313
|