Рецепт приготування «печиво "горіхові кільця"»
Інгредієнти:
  • 400 г борошна
  • 200 р маргарину
  • 300 г цукру
  • чайна ложка кориці
  • сода на кінчику ножа
  • 1 яйце
  • 100 г горіхів
  • 50 г шоколаду.
Маргарин розім'яти, перемішати з цукром до однорідного стану. Додати корицю, яйце, мелений горіх і збити. У добре перемішану масу всипати просіяне борошно і соду, замісити тісто, розкачати його в джгут. Поставити на холод. Охолоджене тісто нарізати на шматки, розкачати їх до товщини 2 - 3 см. згорнути в кільця. Підготовлені изделья випекти на сухому листі при середній температурі протягом 5 - 10 хвилин. Випечені і охолоджені кільця прикрасити розігрітим шоколадом.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 291 | Теги: яйце, кільця
Всього коментарів: 0
avatar