Рецепт приготування «булочки "буше"»
Інгредієнти:
  • 150 г борошна пшеничного вищого сорту
  • 120 г картопляного борошна
  • 14 яєць
  • 100 г цукрової пудри (пісок треба перетворити в пудру
  • якщо немає готової). Лимонна або апельсинова цедра
  • ванілін. Будь-фруктовий мармелад
  • желе або вершковий крем.
добре Змішати два види борошна. Відокремити жовтки від білків. Жовтки розтерти з цукровою пудрою до білого кольору, білки збити. Додати до тертим жовтків цедру, змішати з борошном, влити в суміш підготовлені збиті білки і з отриманого тесту випекти в духовці на легкому вогні маленькі булочки, діаметром 7-8 див. В середині булочок вирізати заглиблення, наповнити желе або кремом. Можна з'єднати дві булочки по (вони легко склеюються, особливо якщо наповнені мармеладом). Місця з'єднання промазати мармеладом, якщо булочки наповнюються кремом.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 279
Всього коментарів: 0
avatar