Рецепт приготування «булочки "буше"»
Інгредієнти: - 150 г борошна пшеничного вищого сорту
- 120 г картопляного борошна
- 14 яєць
- 100 г цукрової пудри (пісок треба перетворити в пудру
- якщо немає готової). Лимонна або апельсинова цедра
- ванілін. Будь-фруктовий мармелад
- желе або вершковий крем.
добре Змішати два види борошна. Відокремити жовтки від білків. Жовтки розтерти з цукровою пудрою до білого кольору, білки збити. Додати до тертим жовтків цедру, змішати з борошном, влити в суміш підготовлені збиті білки і з отриманого тесту випекти в духовці на легкому вогні маленькі булочки, діаметром 7-8 див. В середині булочок вирізати заглиблення, наповнити желе або кремом. Можна з'єднати дві булочки по (вони легко склеюються, особливо якщо наповнені мармеладом). Місця з'єднання промазати мармеладом, якщо булочки наповнюються кремом.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 279
|