Рецепт приготування «горіхова бабка»
Інгредієнти: - 160г ядер волоських горіхів
- 60г вершкового масла
- 0
- 5 ст. борошна вищого сорту
- 1 склянка цукру
- 2 склянки молока
- 4 яйця
- цедра 1 лимона
- 1 ст.л. дрібних панірувальних сухарів.
Борошно просіяти, злегка спасерувати на вершковому маслі. В борошно і тонкою цівкою влити кип'ячене молоко і весь час помішувати. Додати подрібнені підсушені волоські горіхи, цедру лимона, добре розтерті з цукром жовтки і збиті в густу піну белки.Подготовленную масу обережно перемішати знизу вгору, викласти у форму, змащену жиром і обсипану сухарями. Форму поставити в каструлю з гарячою водою і помістити в нагріту духовку на півгодини. Подають бабцю зі збитими охолодженими вершками.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 597
|