Рецепт приготування «горіхова бабка»
Інгредієнти:
  • 160г ядер волоських горіхів
  • 60г вершкового масла
  • 0
  • 5 ст. борошна вищого сорту
  • 1 склянка цукру
  • 2 склянки молока
  • 4 яйця
  • цедра 1 лимона
  • 1 ст.л. дрібних панірувальних сухарів.
Борошно просіяти, злегка спасерувати на вершковому маслі. В борошно і тонкою цівкою влити кип'ячене молоко і весь час помішувати. Додати подрібнені підсушені волоські горіхи, цедру лимона, добре розтерті з цукром жовтки і збиті в густу піну белки.Подготовленную масу обережно перемішати знизу вгору, викласти у форму, змащену жиром і обсипану сухарями. Форму поставити в каструлю з гарячою водою і помістити в нагріту духовку на півгодини. Подають бабцю зі збитими охолодженими вершками.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 597
Всього коментарів: 0
avatar