Інгредієнти: 160г сиру 05 склянки вершків 100 г черствого житнього хліба 4 ст.л. цукру 200г яблук або 100г яблучної маси кориця за смаком. Сир протерти через сито або пропустити через м'ясорубку, додати 1 ст.л. цукру і частину збитих охолоджених вершків. Черствий житній хліб натерти на тертці в дрібну крупку... |
Інгредієнти: 1 чашка (500 г) білої борошна щіпка солі 1 ч. л. соди 1 ст. л. цукру 250 р вершкового або рослинного масла 2 ст. л. холодної води форма для випічки діаметром 20 см.Начинка: 250 г крохмалю 160 г молока 500 р гарбуза нарізаною на скибочки 500 г цукру... |
Інгредієнти: Для тіста: 5 жовтків 200г цукру 200г вершкового масла 2 чарки горілки 5 склянок борошна. Для начинки: 10 середніх яблук 4 чарки білого сухого вина 200г дрібного родзинок 200г дрібно нарізаного солодкого мигдалю 200г цукру 100 г лимонних і апельсинових цукатів. Жовтки ретельно розтерти з цукром дочиста. Додати... |
Інгредієнти: Для тіста: 180г борошна 150г дрібного цукрового піску 180г вершкового масла або маргарину 2 жовтки апельсинова цедра з вкусу.Для начинки: 1 ст. молока 4 повних ст.л. цукру 2 жовтки 1 повна ч.л. борошна ванільний цукор за вкусу.Дополнительно: апельсини лимони мандарини (кількість * за смаком цукор. Змішати борошно з... |
Інгредієнти: Для тіста: 5 склянок квасолі (бажано білої) 4 жовтки 1 склянка цукру трохи солі 2 ч.л. какао-порошку. Начинка: 250г сиру 1 яйце 50г вершкового масла 100г сахара.Заливка: 3 білка 150г цукру. Для прикраси: кольорове желе. Квасолю замочити на ніч, вранці зварити до готовності, пропустити через м'ясорубку, добре змішати... |
Інгредієнти: Для основи торта: 140 г меду 120 г манної крупи 120 г цукрової пудри 80 г вершкового масла 6 яєць 1 cm. ложка рому 1 ч. ложка розпушувача апельсинова цедра за смаком 100 г глазурованого арахісу. Для ромової глазурі: 200 - 250 г цукрової пудри 3 столловые ложки... |
Інгредієнти: Для основи: 1 склянка борошна 3/4 граненого склянки меду 4 яйця 2 cm. ложки дрібного цукрового піску 1/4 склянки подрібнених ядер волоських горіхів 2 cm. ложки манної крупи ванілін і апельсинова цедра за смаком. Для ромової глазурі: 2 склянки цукру 4 білка 3 cm. ложки рому 2 cm.... |
Інгредієнти: Яблука середніх розмірів 10 щтук сир 500 г 3 яйця 05 ч.л. соди вершкового масла або маргарину 100 г сметани 2 ст. ложки борошна 2 склянки цукру 200 г кориця. Сахар100 р соду розтерти з 3 жовтками, покласти вершкове масло,борошно,сметану і в холодильник, щоб легше було розкачати тісто.... |
Інгредієнти: 250 г вершкового масла 200 г цукрової пудри 3 яйця 100 г шоколаду 250 г мармеладу 500 г печива 50 г коньяку або вишнівки. Розтерти в піну масло і цукрову пудру. Додати по одному 3 яєчних жовтка, розтоплений шоколад, дрібно нарізаний мармелад і розкришене печиво. Збризнути все... |
Інгредієнти: 14 яєць 950 г цукру 600 г борошна 500 г сливоч-ного масла 500 г молока 100 г шоколаду або ка-као 250 г рубаного мигдалю 50 г коньяку. Приготування бісквітної основи: Збити на слабкому вогні 8 яєць з 200 г цукрового піску до загустіння. Додати 200 г борошна... |