Рецепт приготування «новорічний торт»
Інгредієнти:
  • 250 г вершкового масла
  • 200 г цукрової пудри
  • 3 яйця
  • 100 г шоколаду
  • 250 г мармеладу
  • 500 г печива
  • 50 г коньяку або вишнівки.
Розтерти в піну масло і цукрову пудру. Додати по одному 3 яєчних жовтка, розтоплений шоколад, дрібно нарізаний мармелад і розкришене печиво. Збризнути все коньяком або вишнівкою. Через 15 хвилин перемішати, перекласти на блюдо, оформити у вигляді круглого торта і залишити на ніч у прохолодному місці. 31 грудня, вранці, збити в густу піну яєчні білки з цукром і покрити цією масою торт зверху і з боків. Верх украсить.Этот торт починають готувати 30 грудня. Його не треба піч та й рецепт простий. Однак деякій фантазії і старання потребує оформлення торта.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 174 | Теги: грудня, піну
Всього коментарів: 0
avatar