Рецепт приготування «салат з маринованої моркви з буряком»
Інгредієнти:
  • 6-8 шт. моркви
  • 3-4 яйця
  • 0
  • 5 склянки дрібно нарізаного зеленого лука
  • 2-3 ст.л. рослинного масла
  • сіль
  • перець за смаком. Для маринаду: 0
  • 5 склянки води
  • 0
  • 5 склянки білого сухого вина
  • 0
  • 5 склянки 3%-го оцту
  • 1 ст.л. гірчиці
  • 8-10 ст.л. рослинного масла
  • 1-2 часточки часнику
  • зелень петрушки
  • чаберу
  • кропу
  • 1-2 лаврових листа
  • сіль
  • цукор за смаком.
Моркву ретельно очистити і промити, нарізати уздовж тонкою соломкою. Маринад довести до кипіння, додати моркву і варити до м'якості. Моркву вийняти, дати охолонути, покласти в банку і залити холодним маринадом. Поставити в холодильник на 2 дні, потім дістати моркву і змішати її з зеленою цибулею і звареними круто подрібненими яйцями. Заправити рослинним маслом і добре перемішати.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 208 | Теги: рослинного, моркву
Всього коментарів: 0
avatar