Рецепт приготування «салат з маринованої моркви з буряком»
Інгредієнти:
6-8 шт. моркви
3-4 яйця
0
5 склянки дрібно нарізаного зеленого лука
2-3 ст.л. рослинного масла
сіль
перець за смаком. Для маринаду: 0
5 склянки води
0
5 склянки білого сухого вина
0
5 склянки 3%-го оцту
1 ст.л. гірчиці
8-10 ст.л. рослинного масла
1-2 часточки часнику
зелень петрушки
чаберу
кропу
1-2 лаврових листа
сіль
цукор за смаком.
Моркву ретельно очистити і промити, нарізати уздовж тонкою соломкою. Маринад довести до кипіння, додати моркву і варити до м'якості. Моркву вийняти, дати охолонути, покласти в банку і залити холодним маринадом. Поставити в холодильник на 2 дні, потім дістати моркву і змішати її з зеленою цибулею і звареними круто подрібненими яйцями. Заправити рослинним маслом і добре перемішати.