Рецепт приготування «нирки смажені з картоплею»
Інгредієнти:
  • 125 г нирок
  • 10 г масла вершкового або маргарину вершкового
  • 1 лимона
  • 150 г гарніру
  • зелені
Нирки (телячі, свинячі або баранячі), очищені від плівки, нарізати невеликими скибочками завтовшки 5-6 мм, посолити і безпосередньо перед подачею смажити на порційній сковороді з вершковим, топленим маслом або вершковим маргарином.Подать нирки негайно після смаження на тій же сковороді, на якій вони смажилися, полив лимонним соком і посипати зеленню петрушки. Гарнір - смажена картопля - подати в окремому посуді. Нирки можна приготувати і подати без лимона.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 327 | Теги: нирки, вершкового
Всього коментарів: 0
avatar