Рецепт приготування «торт - медовик «новорічний»»
Інгредієнти:
  • Для основи: 1 склянка борошна
  • 3/4 граненого склянки меду
  • 4 яйця
  • 2 cm. ложки дрібного цукрового піску
  • 1/4 склянки подрібнених ядер волоських горіхів
  • 2 cm. ложки манної крупи
  • ванілін
  • і апельсинова цедра за смаком. Для ромової глазурі: 2 склянки цукру
  • 4 білка
  • 3 cm. ложки рому
  • 2 cm. ложки гарячої води.
Збити жовтки з цукром до крутий піни, додаючи дуже маленькими порціями розтоплений мед і окремо збиті в круту піну білки і обережно розмішуючи масу. Додати горіхи, борошно, прянощі і манну крупу. Підготувати форму для випічки торта і добре змастити її олією. Вилити в підготовлену форму тісто і випікати в помірно нагрітій духовці до готовності. Приготувати глазур: Цукрову пудру змішати з гарячою водою і, додавши ром, продовжувати розмішувати до бажаної густини глазурі. Торт охолодити і залити ромової глазур'ю. Готовий торт помістити на блюдо, навколо нього покласти шматочки цукру, змочені в коньяку, підпалити їх і винести торт до святкового столу.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 210 | Теги: Ландшафтный дизайн своими руками, cm
Всього коментарів: 0
avatar