і апельсинова цедра за смаком. Для ромової глазурі: 2 склянки цукру
4 білка
3 cm. ложки рому
2 cm. ложки гарячої води.
Збити жовтки з цукром до крутий піни, додаючи дуже маленькими порціями розтоплений мед і окремо збиті в круту піну білки і обережно розмішуючи масу. Додати горіхи, борошно, прянощі і манну крупу. Підготувати форму для випічки торта і добре змастити її олією. Вилити в підготовлену форму тісто і випікати в помірно нагрітій духовці до готовності. Приготувати глазур: Цукрову пудру змішати з гарячою водою і, додавши ром, продовжувати розмішувати до бажаної густини глазурі. Торт охолодити і залити ромової глазур'ю. Готовий торт помістити на блюдо, навколо нього покласти шматочки цукру, змочені в коньяку, підпалити їх і винести торт до святкового столу.