Інгредієнти: 50 г дріжджів 3-5 чайних ложок цукру 200 р маргарину 05 склянки молока 35 склянки борошна. Дріжджі розтерти з цукром. Маргарин розтопити на маленькому вогні, додати молоко і остудити до кімнатної температури. Борошно просіяти. Влити розчинилися дріжджі в суміш маргарину з молоком і вилити все на борошно. Замісити... |
Інгредієнти: 30 - 50 гр. свіжих дріжджів 05 літра молока 250 г вершкового маргарину 2 - 3 столові ложки цукру сіль на кінчику ножа 2 столові ложки рослинного масла пшеничного борошна стільки, щоб вийшло тісто консистенції густої сметани але не міцне приблизно 700 - 800 р. При цьому способі... |
Інгредієнти: вода 1.5 літра рослинна олія 0.5 літра цукор 1 ст. л. сіль 0.5 ч.л. борошно 1 кг яйця 18 шт. Закип'ятити води влити туди масло, додати дрібку солі і цукор в киплячий розчин всипати борошно і добре розмішати до однорідної маси - заварити, остудити до 70 градусів. Перекласти... |
Інгредієнти: Для тіста: 3 яйця 150 р. горіхів 75 р. масла 15 склянки цукру 1 столова ложка меду 1 чайна ложка соди сіль трохи ваніліну 3 склянки борошна. Для крему: 400 р. банки густий слетаны 75 р масла 15 склянки цукру 150 р. горіхів. Замісити тісто, розділити на 4... |
Інгредієнти: Для тіста: 2 столові ложки меду 3 яйця 1 чайна ложка соди 2 склянки борошна. Для крему: 200 г. сметани 200 р. цукру. Мед розтопити з однією чайною ложкою соди. Коли це трохи охолоне додати три яйця, добре перемішати і всипати дві склянки (звичайних) борошна. Тісто повинне вийти... |
Інгредієнти: 4 яйця 1 склянку цукрового піску 2 ст. з верхомложки борошна 4 ч. ложки какао 500 г яблук нескольковишен. Збити 2 яйця з цукровим піском до загустения.Смешать з борошном і порошком какао і викласти суміш всмазанную маслом і присипану борошном круглу сковороду. ... |
Інгредієнти: 1 батон 6 яблук 100 г вершкового масла 1/2 склянки цукру. Нарізати батон на не дуже товсті шматки, яблука - часточками, вийнявши серединки. Каструлю зсередини змастити маслом, булку теж намазати маслом (з двох сторін). Укладати в каструлю шарами: шар булки, шар яблук, засипати цукром, і так, поки не... |
Інгредієнти: 1 батон 5 яблук 1 склянка цукру 1 ст. ложка масла яйце 2 ст. ложки молока. Яблука дрібно порізати і припустити з цукром до напівготовності. Можна додати родзинки, варення, мед, ягоди. В кінці додати ложку вершкового масла. ... |
Інгредієнти: 1 кг гарбуза 100 г цукру 2 яйця жир мускатний горіх цедра лимона кориця 400 г пісочного тіста. Очищені шматки гарбуза покласти на змащене жиром деко і запекти в духовці до готовності. Протерти гарбуз через сито, додати цукор, яєчні жовтки, прянощі. Все перемішати, ввести збиті в густу піну... |
Інгредієнти: 3 яйця 75 г манки 125 г сах.песка 1 склянка збитих вершків 1 склянка компоту. Взяти 3 яйця, відокремити жовток від білка, жовток збити з сах. піском. 3 ст.ложки компоту змішати з манкою. Манку змішати з жовтком. Збити 3 білки, змішати з отриманою масою. Все викласти в форму... |