100 г глазурованого арахісу. Для ромової глазурі: 200 - 250 г цукрової пудри
3 столловые ложки гарячої води
2 cm. ложки рому. Для глазурованого арахісу: 140 г дрібного сахарною піску
140 г арахісу. Для крему: 2 cm. ложки меду
150 г вершкового масла
1/8 л молока
30 г борошна
100 г глазурованого арахісу
ванільний цукор за смаком.
Приготування основи: Змішати мед з вершковим маслом і розігріти, перемішуючи, на слабкому вогні. Додати жовтки, цукор, апельсинову цедру, ром і все ретельно перемішати. Потовкти арахіс, змішати його з манною крупою і розпушувачем. Окремо збити в круту піну білки. Додавати поперемінно в медову масу арахісову суміш і білки, щоразу обережно перемішуючи. Основу торта випекти в духовці підготовленої форме.Приготовление ромової глазурі: Цукрову пудру двічі просіяти крізь сито, змішати з гарячою водою і розтерти, потроху додаючи ром, до бажаної густини глазури.Приготовление глазурованого арахісу: арахіс Очищений витримати трохи в духовці, потім за допомогою серветки видалити оболонку. З цукрового піску зробити паленку, всипати арахіс, викласти теплу масу на мокру керамічну плитку. Коли маса охолоне, тонко її размельчить.Приготовление арахісового крему: Ретельно змішати молоко, борошно, ванільний цукор, поставити на слабкий вогонь до загустіння, не припиняючи размешивония. Зняти з вогню і продовжувати розмішувати, поки маса не охолоне. Додати розтерте з медом вершкове масло і збивати до отримання густого однорідного крему. Потроху ввести в крем товчений глазурований арахис.Оформление торта: Готову основу торта охолодити і розрізати на три горизонтальних пласта. Прошарувати кожен пласт масляним кремом з глазурованою арахісом, зверху торт покрити ромової глазур'ю і прикрасити за смаком.