Рецепт приготування «курдська баклажановий суп»
Інгредієнти:
  • 200 р. сочевиці
  • 3 баклажана
  • 3 помідора
  • 1 цибулина
  • пучок петрушки
  • сіль
  • перець за смаком.
Відварити сочевицю до м'якості, а в цей час в каструлі трохи підсмажити цибулю, додати порізані кубиками баклажани і згасити до напівготовності. Сочевичну воду злити, додати тушковані баклажани і залити свіжою водою. Посолити і поперчити. Через 10 хвилин покласти очищені і дрібно порізані помідори і петрушку. Через 5 хвилин зняти з вогню.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 167
Всього коментарів: 0
avatar