Рецепт приготування «суп з брюссельської капусти»
Інгредієнти: - 100 г капусти брюссельської
- 40 г цибулі порею
- 75 г картоплі
- 10 г масла вершкового
- 25 г сметани або вершків
- зелені
Брюссельську капусту занурити в киплячу воду на 1-2 хвилини, відкинути на сито. Цибуля порей нашаткувати і разом з капустою злегка спасерувати на жирі. Підготовлені овочі покласти в киплячий бульйон, додати картоплю, нарізану тонкими скибочками, і варити до готовності при слабкому кипении.Подавать зі сметаною або вершками і зеленью.Так само можна приготувати суп на воді з додаванням молока.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 189
|