Рецепт приготування «овочевий суп з вівсяними галушками»
Інгредієнти: - 1 цибулина
- 1 морква
- 100 р. зеленого лука
- 1 столова ложка топленого масла
- 1/4 літра нежирного молока
- 1 кубик овочевого бульйону або пів-літра овочевого відвару. Для галушок: 500 р. масла
- 1 кубик овочевого бульйону або 14 літра овочевого відвару
- 100 р. великого вівса
- 1 пучок дрібно нарубаної зелені петрушки
- 1 яйце
- сіль
- перець. Крім того: 2 пучка кресс - салату
- сіль
- перець
- вершки.
Цибулину очистити і нарізати маленькими кубиками, моркву очистити і нарізати скибочками. Зелену цибулю нарізати кільцями, розігріти топлене масло і обсмажити в ньому овочі протягом 2 хвилин. Долити до овочів молоко і півлітра води з овочевим бульйоном. Варити суп на середньому вогні приблизно 15 хвилин. Для галушок: довести до кипіння 200 мл Води разом з маслом і бульонными кубиками, кинути в неї вівсяне зерно і не надовго залишити для набухання. Додати до вівса петрушку, яйце, масу приправити спеціями. Чайною ложкою відокремити від маси маленькі галушки і на 8 хвилин залишити їх у підсоленій гарячій воді для просочування. Зелень салату помити і покласти в суп. Всі разом розім'яти до консистенції пюре і приправити спеціями. Збити вершки і додати їх до супу, покласти в суп галушки.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 176
|