Рецепт приготування «овочевий суп з вівсяними галушками»
Інгредієнти:
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 100 р. зеленого лука
  • 1 столова ложка топленого масла
  • 1/4 літра нежирного молока
  • 1 кубик овочевого бульйону або пів-літра овочевого відвару. Для галушок: 500 р. масла
  • 1 кубик овочевого бульйону або 14 літра овочевого відвару
  • 100 р. великого вівса
  • 1 пучок дрібно нарубаної зелені петрушки
  • 1 яйце
  • сіль
  • перець. Крім того: 2 пучка кресс - салату
  • сіль
  • перець
  • вершки.
Цибулину очистити і нарізати маленькими кубиками, моркву очистити і нарізати скибочками. Зелену цибулю нарізати кільцями, розігріти топлене масло і обсмажити в ньому овочі протягом 2 хвилин. Долити до овочів молоко і півлітра води з овочевим бульйоном. Варити суп на середньому вогні приблизно 15 хвилин. Для галушок: довести до кипіння 200 мл Води разом з маслом і бульонными кубиками, кинути в неї вівсяне зерно і не надовго залишити для набухання. Додати до вівса петрушку, яйце, масу приправити спеціями. Чайною ложкою відокремити від маси маленькі галушки і на 8 хвилин залишити їх у підсоленій гарячій воді для просочування. Зелень салату помити і покласти в суп. Всі разом розім'яти до консистенції пюре і приправити спеціями. Збити вершки і додати їх до супу, покласти в суп галушки.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 176
Всього коментарів: 0
avatar