Рецепт приготування «суп з овочів з квасолею»
Інгредієнти:
  • 5 г капусти цвітної
  • 75 г картоплі
  • 20 г моркви
  • 10 г петрушки
  • 10 г цибулі ріпчастої
  • 10 г цибулі порею
  • 20 г квасолі
  • 10 г маргарину столового
  • зелені
Перебрану і добре промиту квасолю залити холодною водою (на 1 кг квасолі 3 л води) і, повільно нагрівають на слабкому вогні в закритому посуді, зварити до готовности.Коренья нарізати брусочками, цибулю нашаткувати і спасерувати на жирі. Картоплю нарізати часточками або брусочками. Цвітну капусту розділити на невеликі кочешки.В киплячий бульйон покласти одночасно коріння, картоплю, цвітну капусту і варити 15-20 хвилин. За 5-10 хвилин до закінчення варіння додати варену квасолю з відваром і посолити.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 190
Всього коментарів: 0
avatar