Рецепт приготування «суп з овочів з квасолею»
Інгредієнти: - 5 г капусти цвітної
- 75 г картоплі
- 20 г моркви
- 10 г петрушки
- 10 г цибулі ріпчастої
- 10 г цибулі порею
- 20 г квасолі
- 10 г маргарину столового
- зелені
Перебрану і добре промиту квасолю залити холодною водою (на 1 кг квасолі 3 л води) і, повільно нагрівають на слабкому вогні в закритому посуді, зварити до готовности.Коренья нарізати брусочками, цибулю нашаткувати і спасерувати на жирі. Картоплю нарізати часточками або брусочками. Цвітну капусту розділити на невеликі кочешки.В киплячий бульйон покласти одночасно коріння, картоплю, цвітну капусту і варити 15-20 хвилин. За 5-10 хвилин до закінчення варіння додати варену квасолю з відваром і посолити.
|
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 190
|