Рецепт приготування «солянка м'ясна»
Інгредієнти:
  • 500 р. кісток
  • 200 г. м'яса
  • 100 г вареної шинки (окіст зі шкіркою)
  • 70 р. сосисок
  • 120 р. варених нирок
  • 70 р. курячого м'яса
  • 200 р. ріпчастої цибулі
  • 100 г солоних огірків
  • 180 р. каперсів
  • 80 р. маслин
  • 80 р. томат-пюре
  • 50 р. вершкового масла
  • 100 р. сметани
  • зелень петрушки і кропу
  • чорний перець горошком
  • лавровий лист.
З м'яса і кісток зварити бульйон. У бульйон додати нарізану соломкою пасеровану з томатом ріпчаста цибулю, очищені і нарізані кубиками солоні огірки і варити 4 - 5 хвилин, потім додати чорний перець горошком, лавровий лист, попередньо відварені і нарізані скибочками товщиною 2 - 3 мм і довжиною 2 - 2,5 см всі м'ясні продукти, каперси, трохи маслин без кісточок. При подачі покласти в солянку маслини, сметану, гурток лимона без цедры.Можно зварити солянку на курячому бульйоні, додати копченого м'яса. Пам'ятайте: чим більше різновидів м'яса, тим смачніше будить ваша солянка.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 352 | Теги: м'яса
Всього коментарів: 0
avatar