Свіжі швидкозаморожені яблука або груші в сметані з горіхами
Інгредієнти: - 80 г яблук або груш
- 30 г сметани або 40 г вершків
- 25 г цукрової пудри
- 10 г горіхів
Підготовлені яблука і груші зварити. Горіхи підсушити і подрібнити в ступці. Сметану розтерти з цукровою пудрою і горіхами (1/2 норми). Цю страву можна приготувати і з вершками. Для цього вершки попередньо збити, після чого з'єднати з цукровою пудрою і горіхами. Яблука розкласти в порційний посуд, залити підготовленою сумішшю і посипати орехами.Это страву можна приготувати з будь-яких консервованих фруктів.
|
Категорія: Напої | Додав: nataliycom (09.12.2014) |
Переглядів: 198
|