Свіжі швидкозаморожені яблука або груші в сметані з горіхами
Інгредієнти:
  • 80 г яблук або груш
  • 30 г сметани або 40 г вершків
  • 25 г цукрової пудри
  • 10 г горіхів
Підготовлені яблука і груші зварити. Горіхи підсушити і подрібнити в ступці. Сметану розтерти з цукровою пудрою і горіхами (1/2 норми). Цю страву можна приготувати і з вершками. Для цього вершки попередньо збити, після чого з'єднати з цукровою пудрою і горіхами. Яблука розкласти в порційний посуд, залити підготовленою сумішшю і посипати орехами.Это страву можна приготувати з будь-яких консервованих фруктів.
Категорія: Напої | Додав: nataliycom (09.12.2014)
Переглядів: 198
Всього коментарів: 0
avatar