Рецепт приготування «салат з папайї»
Інгредієнти:
  • 1 плід папайї
  • 2 плоду ківі
  • 4 красивих аркуша зеленого салату
  • 150 г відварених або консервованих креветок
  • 2 ст. ложки сметани
  • 2 ст. ложки вершків
  • 1 ч. ложка томатної пасти
  • 0.5 ч. ложки гірчиці. 2 ст. ложки лимонного соку
  • щіпка меленого червоного гіркого перцю
  • щіпка меленого чорного перцю
  • сіль
З'єднати в одній ємності сметану, вершки, томатну пасту, гірчицю і ретельно перемішати до утворення однорідної маси. Приправити суміш лимонним соком, сіллю і перцем і ще раз добре перемішати. Готовий соус перелити в соусник і відставити.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 221
Всього коментарів: 0
avatar