Рецепт приготування «грибний жульєн»
Інгредієнти:
  • Гриби (печериці стерилізовані) 1 банка
  • 1 цибулина
  • 1 кубик курячого бульйону
  • 3 ст. ложки сметани
  • 2 ст. ложки борошна
  • 3 ст. ложки сир.
Дрібно нарізати цибулю, згасити його. Поки він гаситься, дрібно порізати гриби і додати їх в сковороду. Рідину, що була в банці, не зливати, а додати в неї розчинений в 1/2 склянки окропу курячий кубик. У гриби додати борошно, перемішати і поступово влити бульйон. Згасити хвилин 5, додати сметану, покласти по кокотницях або у форму, посипати сиром і поставити в духовку хвилин на 15, до утворення скоринки. Приємного апетиту.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 198
Всього коментарів: 0
avatar