Рецепт приготування «грибний жульєн»
Інгредієнти: - Гриби (печериці стерилізовані) 1 банка
- 1 цибулина
- 1 кубик курячого бульйону
- 3 ст. ложки сметани
- 2 ст. ложки борошна
- 3 ст. ложки сир.
Дрібно нарізати цибулю, згасити його. Поки він гаситься, дрібно порізати гриби і додати їх в сковороду. Рідину, що була в банці, не зливати, а додати в неї розчинений в 1/2 склянки окропу курячий кубик. У гриби додати борошно, перемішати і поступово влити бульйон. Згасити хвилин 5, додати сметану, покласти по кокотницях або у форму, посипати сиром і поставити в духовку хвилин на 15, до утворення скоринки. Приємного апетиту.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 198
|