Рецепт приготування «соте»
Інгредієнти: - 2-3 баклажана (залежно від розміру)
- 4 помідора
- 1 цибулина
- 1 морквина
- 5-6 картоплин
- 2 солодких перцю
- рослинне масло (кукурудзяне
- соняшникову - бажано рафінована)
- зелень
- 2 зубчики часнику
- сіль
- перець.
Баклажани порізати кружечками, посолити і дати постояти 10 хвилин, потім промити холодною водою і так позбавитися від можливої гіркоти. Помідори, картоплю, моркву, цибулю і перець порізати кружальцями. На дно каструлі або посуду для гасіння (інвентар та ін) покласти шар помідорів, потім чергуючи, подсаливая і подперчивая, не забуваючи про зелень, укласти всі інші овочі. Зверху полити олією (2-3 ст. ложки) і поставити на маленький вогонь. Не перемішувати! Передвісником готовності буде божественний запах і готовність картоплі (загальний час приготування на вогні - 30-35 хвилин). Можливий варіант з м'ясом (яловичина, свинина, баранина і навіть будь-яка птиця). М'ясо потрібно тонко порізати і підсмажити до готовності і укласти в якості додаткового шару. Часник необхідно додати в раздавленном стані перед подачею на стіл.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 281
|