Рецепт приготування «соте»
Інгредієнти:
  • 2-3 баклажана (залежно від розміру)
  • 4 помідора
  • 1 цибулина
  • 1 морквина
  • 5-6 картоплин
  • 2 солодких перцю
  • рослинне масло (кукурудзяне
  • соняшникову - бажано рафінована)
  • зелень
  • 2 зубчики часнику
  • сіль
  • перець.
Баклажани порізати кружечками, посолити і дати постояти 10 хвилин, потім промити холодною водою і так позбавитися від можливої гіркоти. Помідори, картоплю, моркву, цибулю і перець порізати кружальцями. На дно каструлі або посуду для гасіння (інвентар та ін) покласти шар помідорів, потім чергуючи, подсаливая і подперчивая, не забуваючи про зелень, укласти всі інші овочі. Зверху полити олією (2-3 ст. ложки) і поставити на маленький вогонь. Не перемішувати! Передвісником готовності буде божественний запах і готовність картоплі (загальний час приготування на вогні - 30-35 хвилин). Можливий варіант з м'ясом (яловичина, свинина, баранина і навіть будь-яка птиця). М'ясо потрібно тонко порізати і підсмажити до готовності і укласти в якості додаткового шару. Часник необхідно додати в раздавленном стані перед подачею на стіл.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 281
Всього коментарів: 0
avatar