Рецепт приготування «суп перловий»
Інгредієнти:
  • 50 г крупи перлової
  • 20 г моркви
  • 5 г петрушки
  • 5 г селери
  • 20 г цибулі ріпчастої
  • 5 г маргарину столового
  • зелені
Перлову крупу підготувати так само, як для розсольнику ленінградського . Коріння і цибулю нарізати дрібними кубиками і спасерувати на жирі. У киплячий бульйон покласти підготовлену перлову крупу і варити при слабкому кипінні 40-45 хвилин (суп повинен бути порівняно прозорим).За 15-20 хвилин до закінчення варіння додати пасеровані коріння, а потім посолити. Подати, посипавши зеленню.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 223 | Теги: крупу, коріння
Всього коментарів: 0
avatar