Рецепт приготування «печиво вузлики»
Інгредієнти:
  • 1 варений жовток
  • 2 сирих жовтка
  • 0
  • 5 склянки цукру
  • 0
  • 5 пачки розм'якшеного маргарину
  • 250г борошна
  • збитий білок
  • цукрова пудра.
Варений жовток розтерти, змішати з сирими жовтками, цукром, збивати хвилин 15, потім ввести половину норми борошна, розтерті маргарин, добре розмішати і ввести муку. Розкачати тісто в довгу стрічку, порізати на частини. Кожну частину зав'язати у вузлик, вмочити верх у збитий білок, обсипати цукровою пудрою, випікати на змащеному жиром деку при температурі духовки 200-220 градусів.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 251 | Теги: жовток, білок
Всього коментарів: 0
avatar