Яблука або груші в сиропі
Інгредієнти:
  • 75 г яблук або груш
  • 30 г цукру
  • 5 г вина
  • 1 г кислоти лимонної
Яблука або груші промити в холодній воді, колончатой виїмкою видалити з них серцевину (у груш видаляють серцевину не повністю, щоб не пошкодити плодоніжку), очистити від шкірки та повторно промити. Очищені плоди до варіння зберігати в підкисленою лимонною кислотою воді, щоб вони не потемніли. Варити плоди в цій же воді 10-15 хвилин, а потім покласти на сито, дати стекти воді і розкласти в вазочки.В отриманий відвар покласти шкірку від яблук або груш, цукор, ретельно розмішати і варити 7-10 хвилин. Готовий сироп повинен бути густий, тягучий. Сироп процідити, охолодити, додати в нього вино і залити їм плоди.
Категорія: Напої | Додав: nataliycom (09.12.2014)
Переглядів: 227
Всього коментарів: 0
avatar