Рецепт приготування «котлети або биточки з рубаної свинини»
Інгредієнти:
  • 130 г свинини
  • 10 г води
  • 7 г сала свинячого топленого
  • 150 г гарніру
  • перцю
М'якоть не дуже жирної свинини, переважно від передньої ноги, і всі дрібні шматки, одержувані при обробленні свинячої туші, пропустити через м'ясорубку, посолити, додати холодну воду, перець і добре перемішати (хліб не додавати). З приготовленої маси сформовать битки або котлети по 1-2 шт. на порцію. Смажити на сковороді з жиром до повної готовності за 10 хвилин до подачі. При подачі битки покласти на блюдо або тарілку, а на сковороду, на якій вони смажилися, підлити трохи бульйону, звареного з підсмажених кісток, прокип'ятити, процідити і полити цим соком битки. На блюдо поруч з виробами покласти смажену картоплю або картопляне пюре, макарони, заправлені маслом або складний овочевий гарнір.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 271 | Теги: покласти, битки
Всього коментарів: 0
avatar