Від обробленої тушки кролика відокремити передні ніжки. З рештою передньої частини тушки зрізати всю м'якоть, пропустити її два рази через м'ясорубку разом зі свинячим салом, додати трохи молока (не більше 15% до ваги м'яса), посолити і ретельно перемешать.Из передніх ніжок видалити лопаткову і плечову кістки, а ліктьову і променеву кістки залишити. Відбити м'якоть сапкою і перерубати сухожилля, покласти на неї шар м'яса, пропущеного через м'ясорубку;виріб обрівняти, надавши форму телячої відбивної котлети з кісточкою, посолити, обсипати борошном, змочити сирим яйцем і запанірувати в крихтах пшеничного хліба. За 15 хвилин до подачі котлети обсмажити з обох сторін на топленому свинячому салі або маргарині до утворення рум'яної скоринки, після чого довести їх до готовності в жаровій шкафу.При подачі котлету покласти на блюдо або тарілку з гарніром і полити її розтопленим вершковим маслом. Гарнір - картоплю смажену, зварену в молоці, картопляне або квасолеве пюре, складний гарнір, що складається з двох - трьох видів різних овочів. До котлет можна подати огірки, помідори або зелений салат.