Рецепт приготування «котлети відбивні з кролика»
Інгредієнти:
  • 160 г кролика
  • 5 г шпигу
  • 25 г молока
  • 10 р комбижира тварини для смаження
  • 5 г масла вершкового
  • 5 г борошна
  • 10 г яйця
  • 20 г хліба пшеничного
  • 150 г гарніру
  • 80 г огірків
  • перцю
Від обробленої тушки кролика відокремити передні ніжки. З рештою передньої частини тушки зрізати всю м'якоть, пропустити її два рази через м'ясорубку разом зі свинячим салом, додати трохи молока (не більше 15% до ваги м'яса), посолити і ретельно перемешать.Из передніх ніжок видалити лопаткову і плечову кістки, а ліктьову і променеву кістки залишити. Відбити м'якоть сапкою і перерубати сухожилля, покласти на неї шар м'яса, пропущеного через м'ясорубку;виріб обрівняти, надавши форму телячої відбивної котлети з кісточкою, посолити, обсипати борошном, змочити сирим яйцем і запанірувати в крихтах пшеничного хліба. За 15 хвилин до подачі котлети обсмажити з обох сторін на топленому свинячому салі або маргарині до утворення рум'яної скоринки, після чого довести їх до готовності в жаровій шкафу.При подачі котлету покласти на блюдо або тарілку з гарніром і полити її розтопленим вершковим маслом. Гарнір - картоплю смажену, зварену в молоці, картопляне або квасолеве пюре, складний гарнір, що складається з двох - трьох видів різних овочів. До котлет можна подати огірки, помідори або зелений салат.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 289 | Теги: кістки, тушки
Всього коментарів: 0
avatar