Рецепт приготування «ковбаски зі свинини»
Інгредієнти:
  • 220 г свинини
  • 25 г цибулі ріпчастої
  • 2 г часнику
  • 1 г кориці
  • за 1 г гвоздики і кмину
  • 1 г перцю
  • 5 г свинячих кишок сухих
  • 10 р граната
  • 30 г цибулі для гарніру
  • 20 г соусу або 1 лимон
  • 85 г огірків або помідорів
Свинячі сухі кишки мочити в холодній воді 2-3 години, потім ретельно промити в свіжою воде.Сырую свинину пропустити один раз через м'ясорубку, посолити, додати дрібно рубаний ріпчаста цибуля, гранат свіжий, часник, розтертий з сіллю, корицю, гвоздику в порошку, кмин і перець. Цим фаршем забити кишки, зав'язати з кінців ниткою; кінці зв'язати разом так, щоб виріб вийшло у вигляді підкови. Смажити на решітці або на вертеле.Подать з нашаткованою сирим ріпчастою чи зеленою цибулею і соусом ткемалі або скибочкою лимона. Крім того, можна подати огірки і помідори.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 266 | Теги: кишки, цибулі
Всього коментарів: 0
avatar