Рецепт приготування «пікантний лук»
Інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста білий 1шт.
  • яєчний жовток(круто сваренногог яйця)2шт.
  • цукор-пісок-2-3 ст. ложки
  • оцет(або лимонна кислота)2ст.ложки
  • сіль
  • масло рослинне.
Цибулю нарізати якомога тонше кільцями, "розбуркати", посипати цукром, дати настоятися приблизно 1 годину в холодильнику. Перемішати ретельно, полити оцтом столовим, знову перемішати, дати настоятися (в холодильнику, 30 хв.), змішати з жовтком, заправити раст.маслом і перемішати.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 290 | Теги: холодильнику, перемішати
Всього коментарів: 0
avatar