Рецепт приготування «червонокачанна капуста тушкована»
Інгредієнти:
  • 250 г капусти
  • 15 г масла вершкового або маргарину вершкового
  • 10 г оцту 3%-ного
  • 10 г цукру
  • 30 г соусу
  • перцю
  • мускатного горіха
Качан капусти очистити і нарізати соломкою, посипати сіллю, перцем, мускатним горіхом, покласти в керамічний посуд, змащену маслом. Збризнути оцтом, закрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні. Готову капусту заправити червоним соусом, додавши в нього сахар.Керамическая посуд - найкраща для гасіння овочевих та інших страв. Цей посуд можна замінити звичайної глиняної з кришкою.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 184 | Теги: посуд, вершкового
Всього коментарів: 0
avatar