Рецепт приготування «філе рябчика з овочами»
Інгредієнти:
  • 1 рябчика
  • 20 г масла вершкового
  • 30 г хліба пшеничного
  • 20 г цибулі саджанця
  • по 25 г моркви
  • квасолі
  • горошку
  • спаржі
  • 75 г соусу
Філе рябчика у формі котлети припустити з маслом. При подачі на блюдо покласти крутон з пшеничного хліба, підсмаженого з маслом, а на нього - філе. Гарнірувати блюдо смаженими головками цибулі саджанця, припущеної в олії морквою у формі кружечків, вареними стручками квасолі, зеленим горошком, спаржею, заправленими маслом. Філе полити соусом з мадерою.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 177 | Теги: рябчика, філе
Всього коментарів: 0
avatar