Рецепт приготування «рябчик смажений»
Інгредієнти:
  • 1 рябчика
  • 10 г сала свинячого топленого
  • 5 г масла вершкового
  • 60 г салату або фруктів
Дичину для більшої соковитості можна нашпигувати свіжим свинячим салом, нарізаним брусочками. Птицю, призначену для шпигования, покласти в окріп на одну хвилину. Оброблену птицю посолити і обсмажити зі свинячим жиром у порційній каструлі. Потім закрити посуд кришкою і на слабкому вогні довести дичину до готовности.После цього злити жир; в посуд, де смажилася дичину, додати трохи коричневого бульйону з дичини і прокип'ятити. Подати птицю в тій же посуді, полив маслом.Отдельно до рябчику подати салат або мариновані фрукти, або варенье.Так само можна приготувати куріпку.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 202 | Теги: птицю, дичину
Всього коментарів: 0
avatar