Рецепт приготування «кукурудзяні ромашки»
Інгредієнти:
  • 450 г кукурудзяного борошна; 300 г молока; 100 г цукру або цукрової пудри, 100 г маргарину; 6 яєць; 5 г солі; 2 столових ложки лимонного соку.
В молоко всипати цукор, сіль, покласти розм'якшений маргарин, перемішати, нагріти до кипіння. Поступово всипати підсушену і просіяне кукурудзяне борошно. Довести до кипіння і зняти з вогню. Коли тісто трохи охолоне, додати яйця і лимонний сік, перемішати. Готову масу викласти в кондитерський мішок з нарізною трубкою і відсадити на лист змащений маслом у формі ромашок. Випікати при середній температурі.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 259 | Теги: кипіння, всипати
Всього коментарів: 0
avatar