Рецепт приготування «тушкована кольорова капуста з апельсинами»
Інгредієнти:
  • 25 р. масла
  • маргарину
  • 1 середня цибулина
  • 450 р. червонокачанної капусти
  • сік і терта цедра двох апельсинів
  • 1 ст. ложка цукру
  • 2 ст. ложки лимонного соку
  • 1 ст. ложка курячого бульйону
  • сіль
  • перець.
Розтопити масло у великій мисці при рівні потужності 10. Додати цибулю, тушкувати при рівні потужності 10 5-7 хв. Додати капусту, апельсини, цукор, лимонний сік, оцет, бульйон, сіль, перець. Все перемішати. Закрити, варити при рівні потужності 10 15-20хв.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 166 | Теги: рівні, потужності
Всього коментарів: 0
avatar