Рецепт приготування «нирки яловичі по-російськи»
Інгредієнти:
  • 140 г нирок
  • 10 р комбижира тваринного
  • 25 г моркви
  • 10 г петрушки
  • 25 г цибулі
  • 35 г огірків
  • 1 часник
  • 100 г соусу
  • 110 г картоплі
  • лавровий лист
  • перець горошком
  • зелень
Вимочити яловичі нирки у воді, після вимочування перекласти їх в посуд для варіння, залити холодною водою (3 л води на 1 кг нирок) і варити при слабкому кипінні, періодично знімаючи з поверхні бульйону піну і жир.Сваренные до м'якості нирки вийняти з бульйону, покласти в посуд з холодною водою і промыть.Бульон, в якому варилися нирки, процідити; його можна частково використовувати для розсольнику і для соусу, замінюючи їм не більше l/з або 14 частині кількості м'ясного або кісткового бульйону.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 268 | Теги: нирки, бульйону
Всього коментарів: 0
avatar