Рецепт приготування «нирки з огірками»
Інгредієнти:
  • 125 г нирок
  • 10 р комбижира тваринного
  • 30 г огірків
  • 100 г соусу
  • 100 г гарніру
  • перцю
  • зелені
Свинячі, телячі або баранячі сирі нирки нарізати дрібними скибочками і підсмажити на жирі так само, як «Нирки телячі або свинячі смажені з помідорами» ;скибочками також можна нарізати варені яловичі почки.Соленые огірки з тонкою шкірою і недозрілими насінням нарізати дуже тонкими скибочками, покласти в посуд з смаженими нирками, влити червоний соус і кип'ятити протягом 10-12 минут.Подать з відварною або смаженою картоплею на тарілці або в баранчике, посипавши зеленню петрушки або кропом.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 310 | Теги: скибочками, свинячі
Всього коментарів: 0
avatar