Рецепт приготування «крупенник гречаний»
Інгредієнти:
  • 120 г готової каші
  • 80 г сиру
  • 20 г яйця
  • 10 г цукру
  • 5 г сухарів
  • 35 г сметани
  • 15 г масла топленого або вершкового
Готову розсипчасту гречану кашу (теплу або охолоджену) змішати з пропущеним через м'ясорубку сиром, додати яйця, сіль, цукор, сметану і перемішати. Масу розкласти рівним шаром на змащений маслом і посипану меленими сухарями деко. Поверхня крупника вирівняти, змастити сумішшю з яєць зі сметаною і запекти. Готовий крупник полити топленим маслом і нарізати на порційні шматки. Сметану або сметанний соус подати в соуснику або полити крупник при отпуске.Крупеник подають як самостійну страву, а також до борщу і щам замість пирожков.Так ж приготувати крупник з пшеничного розсипчастої каші.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 339 | Теги: Крупник, сметану
Всього коментарів: 0
avatar