Рецепт приготування «ікра річкових риб»
Інгредієнти:
  • Свіжа ікра щуки
  • сазана
  • судака - 300-400 грамів. Сіль
  • рослинне масло - 100-200 мл
  • лимонний сік - 50 мл
  • цибуля ріпчаста - 2 середніх цибулини.
Свіжу ікру риби очищаєте від пліви, добре соліть і ставите в холодильник на 5-6 годин. У середню за розміром каструлю наливаєте масло, викладіть ікру і починаєте збивати міксером. У процесі збивання доливаєте лимонний сік і якщо потрібно, додати масло. Збивати 15-20 хвилин до появи білої пінки. Перед самим кінцем засипати дрібно нарізану цибулю.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 366 | Теги: масло, збивати
Всього коментарів: 0
avatar