Рецепт приготування «крокети з каші»
Інгредієнти:
  • 200 г готової каші
  • 10 г борошна
  • 40 г яйця
  • 10 г масла вершкового
  • 20 г хліба пшеничного
  • 15 г жиру для фритюру
  • 100 г соусу
рисову, пшоняну або манну в'язку кашу, охолоджену до 60-70°, додати яєчні жовтки, вершкове масло і добре перемішати. Формувати вироби у формі кульок або пробок вагою 20-30 г, запанірувати у пшеничному борошні, змочити яєчними білками і запанірувати в крихтах пшеничного хлеба.Жарить у великій кількості жиру (фритюрі). Подавати в гарячому вигляді з томатним або грибним соусом.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 252 | Теги: запанірувати, пшеничного
Всього коментарів: 0
avatar