Рецепт приготування «помідори, фаршировані гречаною кашею»
Інгредієнти:
  • 12 дрібних помідорів
  • 200г гречаної крупи
  • 120г сметани
  • сіль
  • зелень петрушки.
Зварити розсипчасту гречану кашу.Вымыть помідори, зрізати з них верхівки і вийняти серцевину, залишивши досить товсті краю. Серцевину протерти через сито, змішати з кашею, підсолити, нафарширувати помідори, накрити кожен зрізаною верхівкою, покласти в сотейник, запекти трохи, а потім, затока сметаною, поставити в духовку зарум'янитися.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 209 | Теги: скрины вов, серцевину
Всього коментарів: 0
avatar