Рецепт приготування «пудинг з гречаної крупи»
Інгредієнти:
  • 1 1/2 склянки молока
  • 3 ст. л. гречаної крупи
  • 2 ст. л. цукру
  • цедра лимонна
  • 2 яйця
  • 50 г родзинок
  • 1 ст. л. масла.
Влити в каструльку 1 1/2 склянки молока, покласти одну столову ложку дрібного цукру і трохи натертої лимонної цедри, поставити на вогонь. Коли закипить, покласти підлогу столової ложки масла, всипати 3 столові ложки гречаної крупи і, розмішавши, варити, поки каша не загусне. Зняти з вогню, покласти 50 р очищеного кишмишу (ізюм), окремо збити добіла два жовтки з однією ложкою цукру збити в піну два білка (яєчних), змішати з жовтками і, виклавши в кашу, обережно розмішати. Змастити маслом каструльку без ручки, обсипати тертим хлібом, викласти масу в каструльку, поставити в гарячу духовку і, коли заколеруется і підніметься, викласти на тарілку, відокремивши спочатку тонким ножем від каструльки.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 205 | Теги: гречаної, цукру
Всього коментарів: 0
avatar