Влити в каструльку 1 1/2 склянки молока, покласти одну столову ложку дрібного цукру і трохи натертої лимонної цедри, поставити на вогонь. Коли закипить, покласти підлогу столової ложки масла, всипати 3 столові ложки гречаної крупи і, розмішавши, варити, поки каша не загусне. Зняти з вогню, покласти 50 р очищеного кишмишу (ізюм), окремо збити добіла два жовтки з однією ложкою цукру збити в піну два білка (яєчних), змішати з жовтками і, виклавши в кашу, обережно розмішати. Змастити маслом каструльку без ручки, обсипати тертим хлібом, викласти масу в каструльку, поставити в гарячу духовку і, коли заколеруется і підніметься, викласти на тарілку, відокремивши спочатку тонким ножем від каструльки.