Рецепт приготування «зефір абрикосовий»
Інгредієнти:
  • 50 г абрикос
  • 20 г яйця (білки)
  • 30 г цукру
  • 1 г желатину
Абрикоси промити, зварити і протерти на протирочной машині або через сито. В отримане пюре всипати цукор і варити до тих пір, поки пюре не загустеет.Одновременно збити білки і з'єднати їх з киплячим абрикосовим пюре. У цю масу ввести розчинений у воді желатин, розмішати, перекласти в кондитерський мішок, потім випустити її у креманки або вазочки і охладитьПри подачі зефір можна полити фруктовим соком або сиропом з вином.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 237 | Теги: fantomes electriques, ввести
Всього коментарів: 0
avatar