Рецепт приготування «вафлі ванільні»
Інгредієнти: - 3/4 склянки борошна
- 6 яєць
- 2 столові ложки вершкового масла
- 4 столові ложки цукру
- 1 пакетик ванільного цукру
- 300 г 30%-них вершків
- 1 столова ложка рослинного масла
- 1/2 склянки цукрової пудри.
Вершкове масло розтерти до білого кольору, поступово додаючи по одному жовтку до тих пір, поки об'єм не збільшиться в 1,5-2 рази. Змішати з цукром і ванільним цукром, додати борошно, збиті вершки і в останню чергу - білки, збиті в густу піну. Витримати тісто в холодильнику протягом 10-15 хвилин. Випікати в змащеній маслом вафельниці протягом 2-3 хвилин при температурі 180. Готові вафлі посипати цукровою пудрою, змішаною з ванільним цукром.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 256
|