Рецепт приготування «грінки з фруктами»
Інгредієнти:
  • 50 г хліба пшеничного
  • 8 г яйця
  • 35 г молока
  • 10 г масла вершкового
  • 10 г цукру
  • 30 г консервованих фруктів; для соусу; 25 г сиропу від фруктів
  • 10 г цукру
  • 10 г кураги
Батон пшеничного хліба без кірки, нарізати тонкими скибочками, просочити їх сумішшю з яєць, молока і цукру і обжарить.Курагу зварити, протерти на протирочной машині або сіте, з'єднати з цукром, розчиненим у воді, і нагріти до кипіння. В отриманий сироп покласти ларезанные консервовані фрукты.Гренки, укладені на овальне блюдо або тарілку, прикрасити прогрітими в сиропі фруктами і полити абрикосовим соусом або фруктово-ягідним сиропом з вином.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 193 | Теги: фруктів, цукру
Всього коментарів: 0
avatar