У категорії матеріалів: 491
Показано матеріалів: 351-360
Сторінки: « 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 49 50 »

Інгредієнти: 1 кг моркви 500 р ріпчастої цибулі 1 склянка томатної пасти розведеною водою 1 стакан соняшникової олії 5 лаврових листків 3 зубчики часнику сіль перець. Розведену водою до консистенції густої сметани томатну пасту 1 дрібно нарізану цибулю покласти в каструлю, влити олію, додати лавровий лист, посолити і поставити...
Салати і закуски | Переглядів: 256 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 800 г баклажанів З00 м речатого лука З00 г помідорів 03 л бульйону або води 5O г оцту 1 ст. ложка (з верхом) цукру рослинне масло мелений перець лавровий лист сіль зелень або зелений лук. Підготовлені баклажани промити, нарізати кружечками, посолити і витримати 10 - 15 хв, після...
Салати і закуски | Переглядів: 213 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1 ст. квасолі 1 середня морква 1 б. цибулина 1 ст. ложка томату 1 ст. волоських горіхів пучок кропу і кінзи 2 зубчики часнику. З вечора замочити квасолю, відварити без солі до готовності (не розварити)-на маленькому вогні з напіввідкритою кришкою (40 хв - 1 год). Злити воду. У...
Салати і закуски | Переглядів: 283 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1 кг баклажанів 100 г рослинної олії. Для соусу: 05 л оцту 8-10 перчин гіркого червоного перцю 2 головки (не зубця) часнику. Баклажани нарізати уздовж на 4-6 частин і обсмажити в рослинній олії. Обсмажені баклажани вмочити в соус (тільки вмочити) і скласти в банку на 2-3 дня.Лучше всього...
Салати і закуски | Переглядів: 292 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 2 кг капусти білоголової 1 яблуко 1 морква 1 буряк 2-3 зубчики часнику. Маринад: 05 л води 5-6 лаврових листків 2 столових ложки солі 6 столових ложок цукрового піску 9 столових ложок рослинного масла 8 столових ложок оцту (9%). Капусту нашаткувати, яблуко, моркву і буряк натерти на середній...
Салати і закуски | Переглядів: 344 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: Кабачки - 4 кг цибуля ріпчаста - 1 кг соус "Краснодарський" - 05 л. Кабачки і цибулю провернути на м'ясорубці. Додати сіль, цукор і спеції за смаком. 40 хвилин варити в каструлі, весь час помішуючи. Через 40 хвилин додати томатний соус. Варити ще 20 хвилин. Для тривалого зберігання...
Салати і закуски | Переглядів: 497 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: На кілограм кабачків або патисонів 1-2 цибулини 60 грамів соняшникової олії чайну ложку 9% оцту 2-3 зубчики часнику кілька стебел петрушки і кропу сіль і перець - за смаком. зрілих кабачків і патисонів виходить прекрасна ікра. Крім традиційного способу, при якому плоди просто варять, існує і менш відомий,...
Салати і закуски | Переглядів: 352 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 1 кг баклажанів 200г яблук 2 ст.л. рослинного масла 2 цибулини 05 ст.л. 9%-го оцту 1 ст.л. цукру сіль перець чорний мелений за смаком зелень кропу листя зеленого салату. Баклажани спекти в духовці, опустити в холодну воду, зняти шкірку. Очищені баклажани подрібнити, обсмажити в рослинній олії, додати окремо...
Салати і закуски | Переглядів: 209 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 3 середніх баклажана 2 цибулини 4 помідора 2 столові ложки соняшникової олії 1 столова ложка зелені петрушки 1 столова ложка рубаного кропу 3 - 4 часточки часнику сіль за смаком. Баклажани спекти і покласти під гніт між дощечками на 30 минут.Помидоры нарізати кубиками. Цибулю дрібно порубати. Часник розтерти...
Салати і закуски | Переглядів: 253 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: На 1 кг баклажанів: 500 г помідорів 2-3 середні цибулини 3-4 ст. ложки рослинної олії сіль за смаком. баклажани Спекти в духовці або печі "диво". Коли вони стануть м'якими, а шкірка придбає темно-коричневе забарвлення, очистити їх від шкірки і пропустити через м'ясорубку разом з цибулею і очищеними помідорами....
Салати і закуски | Переглядів: 263 | Додав: nataliycom | Дата: 08.11.2014 | Коментарі (0)