Рецепт приготування «червона капуста»
Інгредієнти:
  • 2 кг капусти білоголової
  • 1 яблуко
  • 1 морква
  • 1 буряк
  • 2-3 зубчики часнику. Маринад: 0
  • 5 л води
  • 5-6 лаврових листків
  • 2 столових ложки солі
  • 6 столових ложок цукрового піску
  • 9 столових ложок рослинного масла
  • 8 столових ложок оцту (9%).
Капусту нашаткувати, яблуко, моркву і буряк натерти на середній тертці, часник дрібно порізати. Всі компоненти маринаду змішати, закип'ятити і охолодити до теплого стану. Залити маринадом овочі, перемішати і залишити при кімнатній температурі на 10 годин. Потім потримати дві години в холодильнику, а потім можна їсти.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 344 | Теги: ложок, яблуко
Всього коментарів: 0
avatar