Рецепт приготування «меживо з баклажанів»
Інгредієнти: - 800 г баклажанів
- З00 м речатого лука
- З00 г помідорів
- 0
- 3 л бульйону або води
- 5O г оцту
- 1 ст. ложка (з верхом) цукру
- рослинне масло
- мелений перець
- лавровий лист
- сіль
- зелень або зелений лук.
Підготовлені баклажани промити, нарізати кружечками, посолити і витримати 10 - 15 хв, після чого віджати і обсмажити. З'єднати баклажани з пасерованою дрібно нарізаною цибулею, подрібненими помідорами, додати бульйон або воду, оцет, цукор, сіль, мелений перець, лавровий лист і тушкувати 15 хв до готовності. Охолодити, посипати рубаною зеленню або зеленою цибулею.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 213 | Теги: перець, лавровий
|