Рецепт приготування «меживо з баклажанів»
Інгредієнти:
  • 800 г баклажанів
  • З00 м речатого лука
  • З00 г помідорів
  • 0
  • 3 л бульйону або води
  • 5O г оцту
  • 1 ст. ложка (з верхом) цукру
  • рослинне масло
  • мелений перець
  • лавровий лист
  • сіль
  • зелень або зелений лук.
Підготовлені баклажани промити, нарізати кружечками, посолити і витримати 10 - 15 хв, після чого віджати і обсмажити. З'єднати баклажани з пасерованою дрібно нарізаною цибулею, подрібненими помідорами, додати бульйон або воду, оцет, цукор, сіль, мелений перець, лавровий лист і тушкувати 15 хв до готовності. Охолодити, посипати рубаною зеленню або зеленою цибулею.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 213 | Теги: перець, лавровий
Всього коментарів: 0
avatar