Рецепт приготування «салат "генерал"»
Інгредієнти:
  • Буряк (1 велика або 2 пор.)
  • морква(3-4 пор.)
  • картопля(3 шт.ср.)
  • 3яйца
  • 1яблоко
  • м'ясо (300 г
  • яловичина або курка)
  • майонез.
Овочі, яйця і м'ясо відварити. На крупній тертці потерти моркву, викласти на тарілку шаром 1 см, злегка посолити і полити майонезом, другий шар - буряк (без майонезу,тільки злегка посолити), третій шар картопля - посолити і полити майонезом, четвертий шар - яйця, п'ятий шар - свіже яблуко, шостий шар - м'ясо, порізане маленькими кубиками, посолть і полити майонезом. Дати постояти 30 хвилин. Дуже смачно!
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 243 | Теги: м'ясо, шар
Всього коментарів: 0
avatar