Рецепт приготування «сирні рулетики»
Інгредієнти:
  • 200г сиру
  • 200г маргарину
  • 2 яйця
  • 2
  • 5 склянки борошна
  • 0
  • 5 ч.л. гашеного соди або пакетик розпушувача для тесту
  • 1
  • 5 склянки цукру.
Ратсреть розм'якшений маргарин з сиром і 2 жовтками, додати соду, додати борошно, замісити тісто. Потримати тісто приблизно півгодини в холодильнику, потім розкачати в прямокутний пласт товщиною 3 мм і змастити взитыми в міцну піну з 1,5 склянки цукру білками. Скрутити по довжині у вигляді рулету і гострим ножем нарізати поперек на шматочки товщиною 1 див. Лист присипати борошном, викласти печиво (врахуйте, що воно збільшиться в об'ємі), поставити в нагріту до 200 градусів духовку, випікати до появи красивою золотистої скоринки.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 330 | Теги: тісто, цукру
Всього коментарів: 0
avatar